En introdution til virtual reality. Sådan spiller du, og sådan føles det.

hvordan spiller man virtual reality

Virtual Reality – en oplevelse udover det sædvanlige

Lukker du nogle gange øjnene og drømmer dig væk til et mere spændende eller stemningsfyldt sted?

Med et par virtual reality briller kan du gøre dine drømme og tanker endnu mere livagtige og medrivende. Brillerne gør nemlig, at du kan tage dine spil og videoer til et helt nyt niveau. Med VR briller kan du opleve dine yndlingsfilm, videoer og spil på helt nye måder og få en fængslende spil- eller filmoplevelse udover det sædvanlige.

 

2016 blev året, hvor virtual reality for alvor kom på alles læber – og med god grund. VR brillerne kan nemlig tilbyde dig en helt særlig oplevelse, som giver dig en spændende indlevelse i spil og videoer. Du får altså ikke blot en fed gadget, men kan udnytte din spil og få langt mere ud af dem med et bare VR briller.

Med VR briller får du en spektakulær oplevelse, fordi du bliver en del af en virtuel 3D verden, som er enormt troværdig og medrivende. Du vil derfor opleve, at dine spil- og filmoplevelser ændrer sig markant og bliver langt mere fængslende.

 

VR briller kræver blot en smartphone, konsol eller computer, for at du kan benytte dem til film, videoer og spil. Hvis du bruger din smartphone, kan du downloade apps, som er udviklet til at give dig den optimale virtual reality oplevelse.

 

Ny teknologi og store producenter

 

Vi skal blandt andet takke pc’er, konsoller og smartphones for, at VR brillerne er blevet en realitet. En udvikling i teknologien har nemlig gjort, at virtual realitet har fået dets gennembrud. Blandt andet smartphonens større skærm og pc’ernes bedre grafikkort har gjort det muligt at få den optimale oplevelse med et par VR briller.

Det er desuden tydeligt at se virtual realitys popularitet, når man kigger på det sortiment, mange butikker og onlineshops disker op med. Her er store producenter som Sony, Samsung, HTC nemlig iblandt, hvilket indikerer en tendens, som er kommet for at blive.

 

Seneste nyt på VR-fronten er, at Sony har udviklet Playstation VR, som er deres bud på virtual reality til deres Playstation 4. Det er altså helt tydeligt at de store producenter har overgivet sig til den nye gadget, hvis popularitet har overskredet alle grænser.

I AppStore og Play butikken kan man også se brillernes popularitet. Her bliver du nemlig præsenteret for et hav af Apps, som indbefatter både rutsjebaneture, first person shooter spil og et utal af spændende videoer.

 

Virtual reality til det hele

 

Efter virtual realitys popularitet virkelig blev slået fast i 2016, er det som om, at alle har villet være med. Flere og flere spilproducenter har selvklart vist interesse for de nye briller, men også anderledes platforme er hoppet med på bølgen. For eksempel er det muligt at se kampe fra den amerikanske basketliga, NBA, i virtual reality. Det giver dig muligheden for at føle dig helt tæt på som tilskuer til en basketkamp, selvom du sidder derhjemme mange tusinde kilometer væk. Det betyder altså, at du i sandhed kan opleve ting, som var du tilstede i virkeligheden.

Også pornoindustrien virker til at have fået øjnene op for konceptet, hvilket da også virker oplagt.

 

Du kan altså bruge VR briller til et hav af ting og på mange forskellige måder. Man må i hvert fald erkende, at virtual realitys popularitet ikke ser ud til at falme, og at mange forskellige industrier har taget produktet til sig, fordi det simpelthen giver en oplevelse, som ikke er til at konkurrere med.

Skriv en kommentar